Mauss, partner in recruitment

Werving en selectie

U bent op deze pagina beland omdat u overweegt een nieuwe stap op uw huidige carrièrepad te zetten. Het kan zijn dat u alleen nog wat aan het rondkijken bent naar mogelijkheden op het gebied van werving en selectie. Maar het kan ook het geval zijn dat u het liefste meteen een contract bij een andere werkgever ondertekent. Wat uw situatie ook is, MAUSS staat u bij in dit spannende proces.

Advies over uw mogelijkheden

Als u op zoek bent naar een nieuwe baan is het altijd prettig om een professional aan uw zijde te hebben die u adviseert over uw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. En die u begeleidt naar uw ideale baan. MAUSS heeft een uitgebreid netwerk en is van alle markten thuis, wij helpen u bij het maken van een nieuwe stap in uw carrière.

MAUSS zoekt altijd getalenteerde kandidaten

U kunt alvast bij de vacatures kijken of er een interessante functie voor u bij staat. Daar kunt u altijd meteen op reageren. Staat er op dit moment niets voor u bij? Uw open sollicitatie is ook altijd welkom.

Mauss_selectie

MAUSS: de persoonlijke recruiter

Bij MAUSS staat het leren kennen van getalenteerde en gedreven kandidaten hoog in het vaandel. Als u voldoende aansluiting heeft met het gevraagde profiel, willen wij door middel van een persoonlijk gesprek weten wie u bent, wat uw wensen en ambities zijn en wat voor organisatie goed bij u zou passen. Dit is in onze ogen de beste manier om een goede match te maken.

Uw succes is ook ons succes

MAUSS stelt uw wensen en ambities centraal. Bij iedere vacature die er bij ons binnenkomt, kijken we of u geschikt zou kunnen zijn voor deze functie. Alleen vacatures van organisaties die echt bij u passen leggen wij aan u voor. Want het is voor ons net zo belangrijk dat u een mooie functie bij een geschikte organisatie vindt als voor u. Uw succes is ook ons succes.

MAUSS wil weten wat uw wensen en ambities zijn om zo de beste match te kunnen maken.

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Wij leggen u graag uit wat MAUSS voor u kan betekenen.

Werkwijze werving en selectie

De werkwijze van MAUSS is transparant en helder. Wij zijn er op gericht om uw droombaan te vinden en daar hebben we geen omslachtigheid bij nodig. Wij leggen vacatures aan u voor, begeleiden u tijdens het sollicitatieproces en vervolgens begeleiden wij u in de eerste periode van uw nieuwe functie.

Tijdens dit proces staat persoonlijk contact centraal, want alleen u kunt ons vertellen wat het beste bij u past.

1) Eerste contact via e-mail of telefoon

  • Telefonische intake
  • Persoonlijk gesprek met MAUSS

2) MAUSS neemt contact met u op bij een passende vacature

  • Sollicitatieproces werkgever

3) Match!

  • Coaching van MAUSS tijdens de eerste periode bij uw nieuwe werkgever