Mauss, partner in recruitment

Werving en Selectie

MAUSS is uw partner in recruitment die ook op lange termijn met u meedenkt. Tijdens het gehele traject van werving en selectie werken we nauw met uw organisatie samen. Daarbij is MAUSS de regisseur van de complete procedure.

Een grondige analyse

Na een grondige analyse vertalen wij uw organisatiecultuur en kerncompetenties naar eigenschappen waarover uw nieuwe medewerkers dienen te beschikken. Na een uitgebreide selectie worden de meest geschikte kandidaten aan u voorgesteld.

Een garantie op succes

Als uw organisatie een keuze voor een kandidaat heeft gemaakt, volgt er een coachingtraject in de eerste periode nadat deze kandidaat in dienst is getreden. Deze coaching kan zowel voor de kandidaat als voor uw organisatie gelden. Met een objectieve kijk en begeleiding houdt MAUSS u beiden op koers. Door deze lange termijn aanpak biedt MAUSS u een garantie op succes!

Mauss_selectie

Werving en selectie specialist

Als werving en selectie specialist verzorgt MAUSS het volledige proces om tot een geselecteerde kandidaat te komen. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen met advies over de meest uiteenlopende recruitment vraagstukken.

Met een groot netwerk, uitgebreide kennis van de huidige markt en een grote dosis aan ervaring, is MAUSS een deskundige en krachtige partner in recruitment.

MAUSS werkt op basis van exclusiviteit

Wij werken op basis van exclusiviteit, want wij zijn ervan overtuigd dat wij daarmee de juiste focus kunnen behouden op uw vacature en daarmee de kwaliteit kunnen borgen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij leggen u graag uit wat MAUSS voor uw organisatie kan betekenen.

Werkwijze werving en selectie

De werkwijze van werving en selectie van MAUSS is efficiënt en overzichtelijk. De opzet van onze werkwijze is modulair, zodat u zelf kunt beslissen in hoeverre u tijd heeft om deel uit te maken van de procedure.

MAUSS begrijpt als geen ander dat niet iedere organisatie ruimte heeft voor een uitgebreide werving en tijdrovend selectietraject. Daarom zijn wij uitstekend in staat om zelfstandig te werken en om alleen waar nodig om uw inbreng te vragen. Op die manier zullen uw andere werkzaamheden zo min mogelijk worden verstoord.

1) Kennismakingsgesprek

  • Inventarisatie van uw zoekvraag
  • Analyse van uw organisatiecultuur en kerncompetenties

2) Werving van geschikte kandidaten

  • MAUSS voert eerste gesprekken met de kandidaten
  • Voorstel van de meest geschikte kandidaten aan uw organisatie

3) Uw organisatie spreekt de laatste kandidaten

  • Uw organisatie maakt een keuze voor de beste kandidaat
  • Coaching traject voor de gekozen kandidaat en uw organisatie