Mauss, partner in recruitment

Kandidaat

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging of een volgende stap in uw carrière? Zoekt u een baan waarin u volledig uzelf kunt zijn en ook nog eens het beste uit uzelf kunt halen? Dan bent u als kandidaat bij MAUSS aan het juiste adres.

MAUSS stelt kwaliteit boven kwantiteit

MAUSS heeft respect voor uw talenten. Wij verzamelen niet alleen maar zoveel mogelijk c.v.’s om zo onze database tot de rand te vullen. MAUSS stelt kwaliteit boven kwantiteit, en daarom willen wij u leren kennen. Wij inventariseren uw waarden en capaciteiten en geven u advies over uw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Daarna gaan we samen op zoek naar de perfecte match.

MAUSS is op zoek naar u als kandidaat!

Wilt u door MAUSS bemiddeld worden en een nieuwe leuke baan vinden, neem dan contact met ons op. U kunt ook alvast bij de vacatures kijken of er een interessante vacature voor u open staat en daar meteen op reageren.

Werving en selectie

MAUSS helpt u graag als u toe bent aan een nieuwe stap en verder wilt bouwen aan uw carrière. En dat doen we met een persoonlijk gesprek. Hierin bespreken we uw mogelijkheden, wensen en sterke punten. Maar ook uw minder ontwikkelde kanten.

MAUSS wil dat uw waarden en kwaliteiten aansluiten bij de organisatie waar u voor gaat werken.

Geïnspireerd en gemotiveerd werken

Met het persoonlijke gesprek krijgen we een idee van wie u bent, wat u wil en welke organisatie goed bij u zou passen. Het is nu eenmaal belangrijk dat u energie krijgt van het werk dat u doet, en dat u geïnspireerd en gemotiveerd kunt blijven werken.

U kunt meer lezen over onze aanpak op de pagina Werving en selectie.

Interim professional

Bent u een interim professional? Ook dan helpt MAUSS u aan een leuke opdracht, zonder dat u dat een groot deel van uw marge kost.

Organisaties benaderen liever professionele arbeidsbemiddelaars

U kunt als interim professional zelf op zoek gaan naar opdrachtgevers. En op eigen initiatief een goed tarief voor uzelf bedingen. Er zijn alleen veel organisaties die niet actief naar zelfstandige interim professionals zoeken, zij benaderen liever professionele arbeidsbemiddelaars. MAUSS bemiddelt graag voor u, uiteraard op basis van ‘no cure – no pay’.

MAUSS bedingt het beste tarief, gebaseerd op onze kennis van de markt en uw ervaring.

U kunt meer lezen over wat wij te bieden hebben op de pagina Interim professional.

Interim kandidaat
kandidaat coaching

Coaching

Wilt u zich reflecteren op uw loopbaan? Het kan zijn dat u vastloopt in uw huidige baan, of dat u nieuwsgierig bent naar uw mogelijkheden in de toekomst. In zo’n geval is het prettig om uw carrière te bespreken met een professional.

Begeleiden

MAUSS weet exact hoe uw drijfveren, competenties en intrinsieke motivatie achterhaald kunnen worden. Vervolgens gaan we u begeleiden, zodat u in uw werk weer stappen vooruit kunt zetten.

MAUSS helpt u met begeleiding verder in uw carrière.

U kunt meer lezen over wat voor u kunnen betekenen op de pagina Coaching.