Mauss, partner in recruitment

Interim recruitment

Heeft uw organisatie een tijdelijke capaciteitsbehoefte? Dan adviseert MAUSS u graag op het gebied van interim recruitment. MAUSS vindt voor u de juiste interim professionals voor een tijdelijk dienstverband.

Wanneer kiest u voor een interim professional?

Er kunnen verschillende redenen zijn voor het inhuren van een interim professional. Zo kunt u door een nieuw project tijdelijk een te krappe personeelsbezetting hebben. Of kan het door ziekte of verlof nodig zijn dat een werknemer voor een bepaalde tijd wordt vervangen. Het kan ook zijn dat uw organisatie behoefte heeft aan een nieuwe en frisse kijk op uw bedrijfsprocessen.

MAUSS maakt een zorgvuldige selectie

Wat de reden voor het inhuren van een interim professional ook is, MAUSS helpt u bij het vinden van de beste kandidaat. Wij maken een zorgvuldige selectie op basis van kennis, vaardigheden, persoonlijke competenties en eerder geleverde prestaties.

Interim kandidaat

De voordelen van een interim professional

Het inhuren van een interim professional brengt ook een aantal voordelen met zich mee. Deze voordelen kunnen voor uw organisatie een groot verschil maken. Zo heeft een interim professional:

  • uitgebreide ervaring in een specifiek werkgebied;
  • een frisse kijk op uw organisatie;
  • een positieve invloed op uw personeel;
  • focus op de gegeven opdracht.

MAUSS selecteert de juiste interim kandidaat voor u, passend bij de behoefte die uw organisatie op dat moment heeft.

Persoonlijke recruitment

Uiteraard kan MAUSS u ook mondeling toelichten wat wij voor uw specifieke wensen en behoeften kunnen betekenen. Want wij hechten belang aan een persoonlijke gedachtewisseling. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Werkwijze interim recruitment

MAUSS werkt tijdens een interim recruitment traject niet alleen snel en efficiënt, wij zijn ook integer en discreet. Daarnaast is de opzet van onze werkwijze modulair, zodat u zelf kunt beslissen in hoeverre u tijd heeft om deel uit te maken van de procedure.

We gaan voor u op zoek naar kandidaten met benodigde vaardigheden, competenties en specifieke kennis. We stellen alleen de beste kandidaten aan u voor.

1) Kennismakingsgesprek

  • Inventarisatie van uw zoekvraag
  • Analyse van uw organisatiecultuur en kerncompetenties

2) Werving van geschikte kandidaten

  • MAUSS voert eerste gesprekken met de kandidaten
  • Voorstel van de meest geschikte kandidaten aan uw organisatie

3) Uw organisatie spreekt de laatste kandidaten

  • Uw organisatie maakt een keuze voor de beste kandidaat