Mauss, partner in recruitment

Interim professionals

Voor diverse opdrachtgevers is MAUSS altijd op zoek naar gedreven en flexibele interim professionals. Wij helpen u aan een leuke nieuwe opdracht bij uitdagende organisaties, zodat u uw kennis en expertise nog verder uit kunt breiden.

Uitdagingen in een altijd veranderende markt

MAUSS ondersteunt opdrachtgevers in hun behoefte voor gekwalificeerde interim professionals tijdens vernieuwingstrajecten, projecten en tijdelijke vervangingen. Houdt u van uitdagingen in een altijd veranderende markt? Dan bent u bij MAUSS aan het juiste adres.

Een match waar u verder van groeit

Ook bij een interim opdracht houden wij een grondige selectieprocedure. We onderzoeken uw persoonlijke competenties, kennis, vaardigheden en geleverde prestaties. Ook behoort een referentiecheck tot onze werkwijze. Op basis daarvan maken wij een goede match waar zowel uzelf als uw nieuwe opdrachtgever verder van groeit.

Interim kandidaat

Een onderscheidend verdienmodel

MAUSS gaat voor u op zoek naar een nieuwe, passende opdrachtgever. Pas als we een geschikte opdracht voor u hebben gevonden, rekenen wij een vaste bemiddelingsfee. Met dit verdienmodel hoeft u als interim professional niets van uw uurtarief af te staan, alleen de organisatie betaalt een vast bedrag.

Ondersteuning bij onderhandeling over tarieven

Uiteraard ondersteunen wij u bij het onderhandelen voor een goed tarief bij uw opdrachtgever. Maar niet omdat wij dan een hogere vergoeding kunnen berekenen. MAUSS hecht waarde aan een langdurige relatie met ervaren en getalenteerde interim professionals.

MAUSS helpt u bij het vinden van een nieuwe uitdagende opdracht.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij leggen u graag uit wat MAUSS voor u kan betekenen.

Werkwijze interim professionals

MAUSS heeft een transparante werkwijze bij het zoeken naar en bemiddelen voor uw nieuwe opdracht. Bij ons staat het vervullen van uw wensen voorop. Daarbij staat persoonlijk contact centraal, want alleen u kunt aangeven wat het beste bij u past.

Uiteraard is MAUSS u niet vergeten zodra u aan uw nieuwe opdracht bent begonnen. Wij begeleiden en coachen u, zodat we zeker weten dat u op de juiste plek zit en alles naar verwachting verloopt.