Mauss, partner in recruitment

Executive search

Het voeren van een succesvolle executive search vraagt niet alleen om een groot netwerk en grondigheid, maar ook om discretie. MAUSS is een erg ervaren recruitment partner als het om een executive search gaat. Wij voldoen op vakkundige wijze aan uw vraag.

Wanneer wordt er een executive search ingezet?

Een executive search is niet alleen bedoeld voor het werven van kandidaten voor vacatures van een hoger niveau. Een executive search wordt ook ingezet als een vacature nog geen definitieve vorm heeft, maar uw organisatie al wel de markt wat wil verkennen. MAUSS kan in u beide gevallen ondersteunen en adviseren.

Een discrete vacature

Als een vacature discreet behandeld moet worden, zullen er andere middelen ingezet worden om kandidaten te werven dan bij een reguliere werving en selectie procedure. Zo worden er bijvoorbeeld geen vacatures op websites geplaatst.

Mauss_og_zoeken

Niet op zoek, maar toch vindbaar!

In veel gevallen zijn de meest geschikte kandidaten niet beschikbaar via het reguliere werving en selectie netwerk van werkzoekenden.  Daarom benadert MAUSS bij een executive search persoonlijk en direct de best passende kandidaat, ook als degene op dat moment niet actief op zoek is naar een andere baan. Vaak zijn deze mensen erg geschikt voor de functie, en ze zijn wel degelijk bereid om een nieuwe stap te overwegen.

De unieke speld in de hooiberg

MAUSS zorgt er niet alleen voor dat de perfecte kandidaat wordt gevonden, wij zorgen er ook voor dat degene met enthousiasme voor u wil gaan werken. Wij vinden die ene unieke speld in de hooiberg voor u.

MAUSS vindt de gedreven talenten die uw organisatie verder helpen te groeien.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij lichten graag toe wat MAUSS voor uw organisatie kan betekenen.

Werkwijze executive search

MAUSS voert graag een grondige en professionele executive search voor u uit. Wij vinden het talent dat uw organisatie nodig heeft voor directiefuncties, management vacatures,  key posities of strategische functies.

We gaan voor u op zoek naar mensen met benodigde vaardigheden of specifieke posities en we stellen alleen de beste kandidaten aan u voor.

1) Kennismakingsgesprek

  • Inventarisatie van uw zoekvraag
  • Analyse van uw organisatiecultuur en kerncompetenties

2) Werving van geschikte kandidaten

  • MAUSS voert eerste gesprekken met de kandidaten
  • Voorstel van de meest geschikte kandidaten aan uw organisatie

3) Uw organisatie spreekt de laatste kandidaten

  • Uw organisatie maakt een keuze voor de beste kandidaat
  • Coaching traject voor de gekozen kandidaat en uw organisatie