Mauss, partner in recruitment

Consultancy

Wist u dat de meeste succesvolle organisaties een beleid voor strategisch recruitment hebben? En dat het nog meer loont om daar ook een strategische personeelsplanning aan toe te voegen? Mocht uw organisatie eenzelfde beleid ambiëren, dan staat MAUSS u graag bij door middel van consultancy.

Een gedegen recruitmentbeleid

Een gedegen recruitmentbeleid kan een groot verschil maken voor de groei van uw bedrijf. MAUSS heeft de kennis en expertise om u te voorzien van betrouwbaar advies.  We bieden u een stappenplan om tot een verbetering van processen te komen. Daarnaast vinden we ook vaak manieren om kosten te besparen.

 De effectiviteit van uw recruitment strategie

Heeft uw organisatie een recruitment strategie, maar zou u graag willen toetsen hoe effectief deze strategie is? Ook dan biedt MAUSS u een helpende hand. Wij kijken kritisch naar uw aanpak en komen waar nodig met optimalisatie- en verbeter adviezen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij leggen u graag uit wat MAUSS voor uw organisatie kan betekenen.

Mauss_og_vragen

Het opzetten van een (corporate) recruitment afdeling

MAUSS helpt u ook bij het opzetten van een (corporatie) recruitment afdeling. Met onze inbreng komt u tot een succesvolle afdeling die kostenverlagend is ten opzichte van externe recruiters en voor een kwalitatief verhoogde instroom van nieuwe medewerkers zorgt.

MAUSS adviseert en ondersteunt bij het opstellen van een recruitmentbeleid of recruitment afdeling

Advies over huidige en toekomstige medewerkers

MAUSS zet een optimaal recruitmentproces voor u op en werkt indien wenselijk samen met uw eigen (corporate) recruiter(s). Daarnaast kunnen we u adviseren over een eventuele hoge uitstroom van medewerkers of advies over talentmanagement en de huidige arbeidsmarkt.

Werkwijze consultancy

MAUSS stelt graag een recruitmentbeleid voor u op of voert een grondige analyse van uw recruitmentbeleid uit. Na onze analyse voorzien wij u van gedegen advies en een stappenplan om tot de verbetering van processen te komen.

Desgewenst biedt MAUSS u ook hulp bij de uitvoering van de implementatie van de door ons geleverde adviezen. Zo is MAUSS uw complete partner in recruitment en advies.

1) Kennismakingsgesprek

  • Inventariseren van uw zoekvraag
  • Analyse van uw organisatiecultuur en kerncompetenties

2) Gedetailleerd rapport met bevindingen en adviezen

  • Bespreken van het rapport

3) Hulp bij het doorvoeren van de optimalisaties

  • Eventueel bijsturen van de optimalisaties