Mauss, partner in recruitment

Coaching

Als u vastloopt in uw huidige baan of een volgende stap in uw carrière wil maken, maar niet weet hoe u dat aan moet pakken, kan MAUSS u verder helpen. Met coaching helpen wij u om uw werkgerelateerde doelen te verwezenlijken en om u verder te ontwikkelen.

Meer focus en gerichte actie

Persoonlijke coaching van MAUSS is bedoeld om uw zakelijke vaardigheden en kwaliteiten te ontplooien. Op deze manier kunt u met meer focus en gerichte actie effectiever worden in uw werk. MAUSS ondersteunt en begeleidt uw leerproces door vragen te stellen en u aan het denken te zetten.

Uit uw comfortzone

MAUSS daagt u uit om uit uw comfortzone te stappen en uw drijfveren en intrinsieke motivatie te ontdekken. Vaak zitten we vast in een patroon, waarbij we diepgewortelde wensen en talenten onbenut laten. MAUSS gaat het gesprek met u aan en laat u anders naar zichzelf kijken.

kandidaat coaching

Wanneer heeft coaching nut?

MAUSS kan u in verschillende situaties helpen:

  • Bij behoefte aan een klankbord. Door met een onafhankelijke coach van MAUSS te reflecteren op uw werkzaamheden en het succes daarvan, kunt u nieuwe inzichten verkrijgen.
  • Aanscherpen van vaardigheden, of nieuwe vaardigheden leren (bijvoorbeeld presentaties geven).
  • Vergroten van zelfkennis en zelfvertrouwen.
  • Mogelijkheden voor een volgende stap onderzoeken en hier actie op ondernemen.

MAUSS helpt u om verder te groeien.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij leggen u graag uit wat MAUSS voor u kan betekenen.

Werkwijze coaching

Hoe lang en intensief uw coachingstraject zal zijn is afhankelijk van uw vragen en wensen. MAUSS kan u met een enkel gesprek naar een heel ander pad begeleiden, maar het kan ook zijn dat u behoefte heeft aan meer reflectie. U bepaalt het traject dus grotendeels zelf.

Na een eerste kennismakingsgesprek is al wel een schatting te maken van het verloop van het traject. Er worden doelen gesteld, en daar gaan we samen naartoe werken.

1) Kennismakingsgesprek

  • Inventarisatie van uw doelen
  • Analyse van uw competenties, kennis en vaardigheden

2) Opstellen plan van aanpak

  • Coachingstraject

3) Reflectie

  • U bent klaar voor de volgende stap of afronding